След няколкомесечно ухажване Леонардо Ди Каприо се съгласи да участва в

...
След няколкомесечно ухажване Леонардо Ди Каприо се съгласи да участва в
Коментари Харесай

Леонардо Ди Каприо отново ще е звезда във филм на Тарантино

След няколкомесечно ухажване Леонардо Ди Каприо се съгласи да взе участие в най-новия филм на режисьора Куентин Тарантино, посветен на печално известната фамилия Менсън, съобщава Variety.

Филмът, който към момента си няма заглавие, ще преглежда историческия случай на комуната убийци Менсън, която нашумява в края на 60-те години на предишния век с потресаващо жестоките си убийства. 

Ди Каприо ще играе ролята на застаряващ актьор във кино лентата. Предишният път, когато Тарантино и Ди Каприо си сътрудничеха, бе за кино лентата " Джанго без окови ". Лентата потвърди, че тандемът сред двамата е превъзходен. Участието на Ди Каприо ще бъде първото му след като завоюва " Оскар " през 2016 година за осъществяването си в  " Завръщането "  на Алехандро Г. Иняриту.

Сред другите известни имена, които се спрягат за новия филм на неподражаемия режисьор са това на Марго Роби, Брад Пит, Том Круз. Източници загатват, че Тарантино се интересува и от опцията да притегли артиста Ал Пачино, което още повече подклажда любознанието и нетърпението на феновете на филмото изкуство.

Безименният към момента филм, ще се появи в киносалоните на 9 август 2019 година Датата съответствува с 50-та годишнина от деня на жестокото ликвидиране в дома на режисьора Роман Полански, в което умира и бременната му брачна половинка - актрисата Шарън Тейт.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР